Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционен кашкавал панеПържим кашкавала в загрято олио, докато придобие приятен загар.
Традиционният кашкавал пане е готов!...
Кашкавал пане без брашно
Кашкавал пане без брашно с гарнитура от салата.
Кашкавалът се реже на две и се мокри с вода....
Кашкавал пане върху картофено канапе
Още топли, кашкавалените панета сервирайте върху канапе от картофено пюре с куркума.
Кашкавалът пане върху картофено канапе е много вкусен....
Карфиол пане с царевично брашно
Във вряща подсолена вода бланшираме карфиола за кратко.
Охлаждаме и накъсваме на розички. Пристъпваме към приготвянето на панировката.
Разбиваме...
Патладжан пане с доматен сос
Паниран патладжан с доматен сос или как с обикновени продукти да приготвите нещо феноменално вкусно.
Изпичаме патладжана на фурна и след това го...
Охлюви пане с млечен сосПърво започнете с почистване на охлювите. 2-3 дни преди да ги сготвите трябва да ги поставите в дълбок съд и да ги премивате от време на време, за...
6
Бяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....
Калмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета.
Поръсваме с бял пипер...
Калмари пане с царевично брашно
Калмарът се почиства и измива. Нарежете на шайби с дебелина около 0. 5 - 1 см, разполовете пипалата.
Оваляйте в царевично брашно и изпържете в...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: