Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кашкавал Пане

Кашкавал Пане

Прегледай всички 36 авторски предложения относно кашкавал пане в Gotvach.bg.
Традиционен кашкавал панеТрадиционен кашкавал панеПържим кашкавала в загрято олио, докато придобие приятен загар. Традиционният кашкавал пане е готов!...
Кашкавал пане без брашноКашкавал пане без брашно
Кашкавал пане без брашно с гарнитура от салата. Кашкавалът се реже на две и се мокри с вода....
Кренвирш с кашкавал ПанеКренвирш с кашкавал Пане
Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал....
Охлюви пане с чесънОхлюви пане с чесън
Охлювите пане с чесън са много вкусни....
Кашкавал пане върху картофено канапеКашкавал пане върху картофено канапе
Още топли, кашкавалените панета сервирайте върху канапе от картофено пюре с куркума. Кашкавалът пане върху картофено канапе е много вкусен....
Карфиол пане с царевично брашноКарфиол пане с царевично брашно
Във вряща подсолена вода бланшираме карфиола за кратко. Охлаждаме и накъсваме на розички. Пристъпваме към приготвянето на панировката. Разбиваме...
Патладжан пане с доматен сосПатладжан пане с доматен сос
Паниран патладжан с доматен сос или как с обикновени продукти да приготвите нещо феноменално вкусно. Изпичаме патладжана на фурна и след това го...
Охлюви пане с млечен сосОхлюви пане с млечен сос
6
Първо започнете с почистване на охлювите. 2-3 дни преди да ги сготвите трябва да ги поставите в дълбок съд и да ги премивате от време на време, за...
Бяла риба пане с гарнитураБяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....
Сирене пане в хрупкави кориСирене пане в хрупкави кори
Пържи сиренето пане се в загрята мазнина до златисто от двете страни....
Калмари пане в царевична панировкаКалмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета. Поръсваме с бял пипер...
Калмари пане с царевично брашноКалмари пане с царевично брашно
Калмарът се почиства и измива. Нарежете на шайби с дебелина около 0. 5 - 1 см, разполовете пипалата. Оваляйте в царевично брашно и изпържете в...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: