Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани мидиИзмитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме....
Миди пане за мезе
Измиваме добре мидите с четка и ги слагаме в тенджера да се варят, вътре прибавяме копър, сол, бира и вода, след като се отворят са готови, тези,...
Панирани пържени миди
След това ги изваждате от маринатата ги и ги панирате в смес от разбити яйца и брашно. После ги овалвате в галета и ги пържите в гореща мазнина....
Панирани миди с вино
Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...
Панирани миди с бираМидите се измиват и почистват. В тиган се загрява олио, сипват се мидите и магданозът, без да се реже, и се задушава с капак за 3 минути, докато се...
2
Панирани миди на шишче
Поднесете панираните миди на шишче топли с купичка млечно-чеснов сос!
Да ви е сладко!...
Лесни панирани миди с яйца
Сервираме панираните миди.
Готовите лесни панирани миди с яйца се поднасят с резен лимон отгоре....
Панирани миди в бирена панировкаТака процедирайте с всички миди. Сервирайте веднага с двата вида сос....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: