Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Езици Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински език панеПоднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или друго по избор....
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
2
Свински езици с праз
Сварете предварително свинските езици. Най-добре в херметическа тенджера.
Нарежете на колелца. Запържете леко в олиото....
Предястие от свински езици и зеленчуци
В купа смесваме сварените, обелени от ципата езици, картофите и сварените яйца. Подправяме със сол, черен пипер, олио и оцет на вкус....
Свински езици в сос с хвойна
Докато са топли, сварените езици се обелват и се нарязват на филийки. Поставят се в тавичка. Езиците се заливат с готовия сос....
Свински филенца пане
Нарежете свинската плешка на тънки пържоли, леко ги начукайте, като първо поръсите със сол и черен пипер.
В купа сипете соевия сос и белия пипер...
Свински хапки пане
Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава....
Свински дроб панеДробът се почиства, измива и подсушава. Нарязва се на парчета, дебели около един пръст. Всяко от тях се натърква с подправките.
Потапя се в разбитите...
1
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути....
Пушен свински език
Всеки език обръщаме на всеки 30 минути.
След като е готов пушеният свински език, го нарязваме на тънко и го поръсваме пожелание със сминдух....
Свински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме.
Нарязваме зеленчуците...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: