Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Езици Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Езици Пане

Свински Езици Пане

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно свински езици пане в Gotvach.bg.
Свински език панеСвински език панеПоднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или друго по избор....
Паниран свински езикПаниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
Свински езици с празСвински езици с праз
Сварете предварително свинските езици. Най-добре в херметическа тенджера. Нарежете на колелца. Запържете леко в олиото....
Предястие от свински езици и зеленчуциПредястие от свински езици и зеленчуци
В купа смесваме сварените, обелени от ципата езици, картофите и сварените яйца. Подправяме със сол, черен пипер, олио и оцет на вкус....
Свински езици в сос с хвойнаСвински езици в сос с хвойна
Докато са топли, сварените езици се обелват и се нарязват на филийки. Поставят се в тавичка. Езиците се заливат с готовия сос....
Свински филенца панеСвински филенца пане
Нарежете свинската плешка на тънки пържоли, леко ги начукайте, като първо поръсите със сол и черен пипер. В купа сипете соевия сос и белия пипер...
Свински хапки панеСвински хапки пане
Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава....
Свински дроб панеСвински дроб пане
1
Дробът се почиства, измива и подсушава. Нарязва се на парчета, дебели около един пръст. Всяко от тях се натърква с подправките. Потапя се в разбитите...
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейксСочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути....
Пушен свински езикПушен свински език
Всеки език обръщаме на всеки 30 минути. След като е готов пушеният свински език, го нарязваме на тънко и го поръсваме пожелание със сминдух....
Свински Език ЯхнияСвински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме. Нарязваме зеленчуците...
Пържен свински езикПържен свински език
Поднесете пържения свински език с лимонови резенчета....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: