Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Плодов Сладкиш

Лесен Плодов Сладкиш

Разгледай всички 55 избрани предложения относно лесен плодов сладкиш в Gotvach.bg.
Маслен плодов сладкишМаслен плодов сладкишОставяме изпечения плодов сладкиш да се охлади и го обръщаме в чиния. Поръсваме масления плодов сладкиш с малко пудра захар....
Карамелизиран плодов сладкишКарамелизиран плодов сладкиш
След изпичането, като изстине, плодовият сладкиш се обръща. Карамелизираният плодов сладкиш е готов....
Лек плодов сладкишЛек плодов сладкиш
7
Поднасяме сладкиша поръсен с пудра захар....
Вкусен плодов сладкишВкусен плодов сладкиш
3
Измийте плодовете и при нужда ги изчистете от костилките. Нарежете ги на еднакви парчета....
Плодов сладкиш ВесиПлодов сладкиш Веси
4
Готовият плодов сладкиш се поръсва с пудра захар....
Обикновен плодов сладкишОбикновен плодов сладкиш
Сипете сместа в намазнена и леко набрашнена форма и отгоре разпределете нарязани плодове по избор (ябълки, дюли, круши...)....
Виенски плодов сладкишВиенски плодов сладкиш
От брашното, маслото, жълтъка и виното се замесва тесто и се оставя в хладилника за 30 минути. След това се разточва на кора с дебелина 6-7 милиметра...
Бърз плодов сладкишБърз плодов сладкиш
След като изстине, ябълковият сладкиш се нарязва и поръсва с пудра захар....
Плодов сладкиш СиенаПлодов сладкиш Сиена
Смесете плодовете с всички подправки и брашното. Прибавете и ядките. В малка тенджерка разтопете захарта с меда....
Нискокалоричен плодов сладкишНискокалоричен плодов сладкиш
Чукнете яйцето и отделете белтъка от жълтъка. Смесете жълтъка с овесените трици, брашното, киселото мляко, бакпулвера и захарта. Разбъркайте и...
Плодов сладкиш СашаПлодов сладкиш Саша
Сипете тестото върху изстиналите плодове и печете в умерена фурна. Обърнете изстиналия сладкиш върху подходяща голяма чиния....
Много плодов сладкишМного плодов сладкиш
Нанесете получената смес върху плодовия сладкиш. Нарежете на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на много плодов сладкиш!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: