Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесен Козуначен Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За заливката на сладкиша разбийте яйцата със захарта, докато побелеят и сместа стане пухкава....

Загряват се до разтопяването на захарта и с получената смес се залива охладеният козуначен сладкиш.
Сладкишът от стар козунак е готов....

Слагате още един слой козунак, сиропирате и намазвате с останалия крем.
Поръсвате с какао сладкиша с козунак и маскарпоне....

В подходяща чиния на дъното се редят вишни, отгоре ред филийки козунак, който се напръсква с вишновката, ред крем и така до изчерпване на продуктите...

1

Изсипете сместа върху нарязания козунак. Най-отгоре добавете и сладкото от череши.
Печете на предварително загрята фурна около 20 минути....

Отгоре продължавайте да редите козунак и така докато свърши.
Притиснете леко, за да изравните сладкиша и да му придадете форма....

2

Завършете сладкиша с ред козуначени хапки, притискате добре и поливате с разбъркания крем....

2

Печете ябълковия сладкиш на 200 °C за 30 минути.
Намажете със сладко и украсете със смлени орехи сладкиша с ябълки и сладко....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: