Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка – бриош с масло и кашкавалОтделно смесете мекото масло със ситно нарязаните пера от пресен лук, разбъркайте добре....
Питка със сирене, масло и сметана
Всяка от тях трябва да разточим, напръскаме с масло и завием на руло. Режем рулото на парчета. Редим ги в намаслен йенски съд с капак....
Питка с масло и сирене в хлебопекарнаПремахнете бъркалките, намажете казанчето с малко масло и поставете оформената питка на охлюв в него....
2
Селска питка с кашкавал, масло и чубрицаВъв всеки разрез сложете разтопено масло, намажете питката с разбития жълтък и печете за 35-40 мин. на 200 градуса....
1
Пълнозърнеста питка с масло
Към него добавяме солта, сместа с маята, неупотребеното прясно мляко, киселото мляко, разбитите яйца и размекнатото масло....
Ефектна питка с маслоНамазва се с разтопеното масло, поръсва се с ленено семе и се навива на руло....
3
Млечна питка с масло
Всяка топка се разточва на кръг и се нареждат на две места по три, всяка кора се маже с разтопено масло.
Първите 3 кори се завиват на руло....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: