Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински джолан по немска рецептаНарежете ги на едро и ги сложете в тенджерата при джолана.
Налейте тъмната бира и овкусете със сол....
Печен свински джолан с пенливо вино
Гювечът се слага в долната част на фурната и свинският джолан с пенливо вино се пече на 150-160°C за около 3 часа....
Печен свински джолан с оризова салатаСервираме джолана нарязан на филии с оризова салата и резени лимон. Печеният свински джолан с оризова салата е готов....
1
Печен свински джолан с мед и горчица
След това джоланът се слага в тавичка, налива се съвсем малко вода или бира....
Мераклийски печен джоланНаправете марината за месото, като в купа сложите бирата, подправите, зехтина, мед и счукания чесън....
6
Печен агнешки джолан
Сервираме по един джолан с гарнитура варен ориз.
Печеният агнешки джолан е много вкусен....
Осолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
3
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: