Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Джолан с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с бира в гювечОставя се свински джолан с бира в гювеч да се готви още два часа....
Свински джолан в гювеч с бира и медИ нашето джоланче е готово!
Може по желание да се поръси свинският джолан в гювеч с бира и мед с пресен магданоз....
3
Свински джолан с картофи и бираВ тенджера под налягане запечатайте джолана с бучката масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Затворете и варете 30 минути....
1
Свински джолан с картофи и бира на фурна
Остана само да изядете без следа този вкусен свински джолан с картофи и бира на фурна....
Свински джолан на фурна с бира и соев сосСлагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко вода, разбита с горчицата, соевия сос, малко вода, добавят се бахара и две три щипки кимион....
1
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Печен свински джолан по чешкиПо желание поръсете печеното свинско с наситнен магданоз.
Печеният свински джолан по чешки е готов....
3
Печен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: