Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Джолан с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Свински Джолан с Бира

Печен Свински Джолан с Бира

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно печен свински джолан с бира в Gotvach.bg.
Свински джолан с бира в гювечСвински джолан с бира в гювечОставя се свински джолан с бира в гювеч да се готви още два часа....
Свински джолан с бираСвински джолан с бира
Свинският джолан с бира е много вкусен....
Свински джолан в гювеч с бира и медСвински джолан в гювеч с бира и мед
3
И нашето джоланче е готово! Може по желание да се поръси свинският джолан в гювеч с бира и мед с пресен магданоз....
Свински джолан с картофи и бираСвински джолан с картофи и бира
1
В тенджера под налягане запечатайте джолана с бучката масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Затворете и варете 30 минути....
Свински джолан с картофи и бира на фурнаСвински джолан с картофи и бира на фурна
Остана само да изядете без следа този вкусен свински джолан с картофи и бира на фурна....
Свински джолан на фурна с бира и соев сосСвински джолан на фурна с бира и соев сос
1
Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко вода, разбита с горчицата, соевия сос, малко вода, добавят се бахара и две три щипки кимион....
Печен свински джоланПечен свински джолан
6
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
Джолан с бираДжолан с бира
1
Залейте месата с бирата и добре ги натъркайте с подправките. Сложете фолио....
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джолан
2
Покриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Печен свински джолан с коричкаПечен свински джолан с коричка
Печеният свински джолан с коричка е готов....
Печен свински джолан по чешкиПечен свински джолан по чешки
3
По желание поръсете печеното свинско с наситнен магданоз. Печеният свински джолан по чешки е готов....
Печен свински джолан с подправкиПечен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: