Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обезкостен Свински Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обезкостен Свински Джолан

Обезкостен Свински Джолан

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно обезкостен свински джолан в Gotvach.bg.
Обезкостен свински джолан с баварски сосОбезкостен свински джолан с баварски сосИзключете и залейте джолана с него....
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и оризОбезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
2
Обезкостеният свински джолан с кисело зеле и ориз е готов. Разгледайте и другите ни вкусни предложения за свинско с кисело зеле....
Обезкостен свински джолан с картофки и топено сиренеОбезкостен свински джолан с картофки и топено сирене
Много сочен и вкусен джолан с картофки и топено сирене....
Печен свински обезкостен джолан на фурнаПечен свински обезкостен джолан на фурна
Печеният свински обезкостен джолан на фурна е готов....
Обезкостен джолан с баварски сосОбезкостен джолан с баварски сос
Обезкостете свинския джолан и нарежете или накъсайте на ивици. Подредете месото върху соса и поръсете със ситно накълцан зелен лук....
Печен обезкостен свински вратПечен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Свински джолан в гърнеСвински джолан в гърне
3
Свинският джолан в гърне е готов....
Свински джолан с чесънСвински джолан с чесън
Свинският джолан с чесън е готов....
Свински джолан с бираСвински джолан с бира
Свинският джолан с бира е много вкусен....
Свински джолан с печуркиСвински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Свински джолан с картофиСвински джолан с картофи
2
Сложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: