Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с печуркиДжоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Свински джолан с картофи
Сложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял....
Богат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Свински джолан с кисело зеле
Преди сервиране нарежете печеното свинско.
Свинският джолан с кисело зеле е готов....
Шпикован свински джолан в мултикукър
Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан.
Бон Апети!...
Свински джолан с картофен чипс
Свинският джолан се сервира заедно с картофения чипс и резенчета от лайма....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: