Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен Свински Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен Свински Джолан

Задушен Свински Джолан

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за задушен свински джолан в Gotvach.bg.
Задушен свински джолан от СозополЗадушен свински джолан от СозополЗадължително сервираме задушения свински джолан по Созополски, докато ястието е топло с по 2 картофа и 2- 3 моркова на всяка порция....
Задушен свински джолан с богат сосЗадушен свински джолан с богат сос
За гарнитура на нашия задушен свински джолан с богат сос се приготвя картофено пюре по този начин: 1 кг картофи се обелват, нарязват на парчета и...
Задушен свински джолан по селски на фурнаЗадушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Задушен свински джолан със сини сливиЗадушен свински джолан със сини сливи
Извадете джолана и сливите. Пасирайте соса. Върнете джолана и сливите и сервирайте. Задушеният свински джолан със сини сливи е готов....
Задушен джолан с ризотоЗадушен джолан с ризото
Овкусяваме шайбите джолан със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашно, като леко потупваме, за да отстраним излишното количество....
Свински джолан в гърнеСвински джолан в гърне
3
Свинският джолан в гърне е готов....
Свински джолан с чесънСвински джолан с чесън
Свинският джолан с чесън е готов....
Свински джолан с бираСвински джолан с бира
Свинският джолан с бира е много вкусен....
Свински джолан с печуркиСвински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Свински джолан с картофиСвински джолан с картофи
2
Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
5
Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: