Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен джолан с ризотоОвкусяваме шайбите джолан със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашно, като леко потупваме, за да отстраним излишното количество....
Задушен свински джолан с богат сос
За гарнитура на нашия задушен свински джолан с богат сос се приготвя картофено пюре по този начин: 1 кг картофи се обелват, нарязват на парчета и...
Задушен свински джолан от СозополЗадължително сервираме задушения свински джолан по Созополски, докато ястието е топло с по 2 картофа и 2- 3 моркова на всяка порция....
2
Задушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Задушен Агнешки Джолан
Слага се в силно загрята фурна, докато агнешко се задуши и придобие загар и от двете страни.
Задушеният Агнешки Джолан е готов....
Джолан в пликВтриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.
Загрейте фурната на 180 градуса....
2
Джолан в Мултикукър
Джолана го измиваме добре и на места правим разрези, в които поставяме белените скилидки чесън....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: