Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан с бираСвинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте....
1
Джолан с гъби
Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....
Джолан с боб
Сложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....
Задушен свински джолан със сини сливи
Извадете джолана и сливите. Пасирайте соса.
Върнете джолана и сливите и сервирайте.
Задушеният свински джолан със сини сливи е готов....
Телешки Джолан с Дюли
Джоланът се запържват за кратко в маслото и се залива с бульона (водата) и се вари един час....
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан в гювечЗапочваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час....
5
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: