Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен Домашен Петел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен Домашен Петел

Задушен Домашен Петел

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно задушен домашен петел в Gotvach.bg.
Задушен петелЗадушен петелНакрая се прибавя и нарязания магданоз в ястието от задушен петел....
Домашен петел с оризДомашен петел с ориз
Домашният петел с ориз е много вкусен....
Домашен петел с кисело зелеДомашен петел с кисело зеле
Когато се свари оризът, изключвате и имате една вкусна манджа с домашен петел. Домашният петел с кисело зеле е готов....
Петел, задушен с грах и морковиПетел, задушен с грах и моркови
Подправете с подправките и оставете петела, задушен с грах и моркови още 20 мин на котлона....
Домашен петел с ориз и зеленчуциДомашен петел с ориз и зеленчуци
1
Бутчетата се разделят на две части и се сваряват до готовност, овалват се в червен пипер и чубрица и се преместват в тавичка. добавя се малко мазнина...
Петел с картофиПетел с картофи
Картофките и петелът се намазват със сместа и се оставят да се изпекат във фурната до готовност. Да ви е вкусно с този петел с картофи....
Петел с виноПетел с вино
Смесете всички продукти за маринатата и накиснете порционирания петел за 12 часа в нея в хладилник....
Петел в гювечПетел в гювеч
Предварително измитият и почистен добре петел се слага да се вари в тенджера под налягане с няколко зърна черен пипер, карамфил, магданозения корен...
Петел с ОризПетел с Ориз
1
Добре почистения петел сваряваме с подправки в около 1.5 л вода. След това го изваждаме и го оставяме да се отцеди....
Петел в гърнеПетел в гърне
Печем петела в гърне в студена фурна за 3 часа приблизително на 170 градуса. Вашият печен петел е готов....
Курбан чорба от домашен петел с кисело млякоКурбан чорба от домашен петел с кисело мляко
По желание стрийте червена люта чушка и поръсете курбан чорба от петел....
Домашен петел попска яхнияДомашен петел попска яхния
Поставете порциите петел и запържете до златисто кафяв загар за около 20 минути....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка: