Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан в гювечЗапочваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час....
Задушен свински джолан със сос в slow cooker
Поднасяме задушеното свинско с гарнитура по избор.
Задушеният свински джолан със сос в slow cooker е много вкусен....
Свински джолан на фурна
Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят едро нарязаните зеленчуци....
Богат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: