Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варен Свински Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варен Свински Джолан

Варен Свински Джолан

Прегледай всички 30 авторски предложения за варен свински джолан в Gotvach.bg.
Варен свински джолан с картофиВарен свински джолан с картофиКартофите се премахват от огъня и се сервират като гарнитура към варения джолан....
Свински джолан с виноСвински джолан с вино
7
В глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
Свински джолан с оризСвински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
5
Свинският джолан в гювеч се поднася топъл!...
Свински джолан с бираСвински джолан с бира
Свинският джолан с бира е много вкусен....
Свински джолан в гърнеСвински джолан в гърне
3
Свинският джолан в гърне е готов....
Свински джолан с чесънСвински джолан с чесън
Свинският джолан с чесън е готов....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Свински джолан с печуркиСвински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с картофиСвински джолан с картофи
Сложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял....
Шпикован свински джолан в мултикукърШпикован свински джолан в мултикукър
Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан. Бон Апети!...
Богат свински джолан в гювечБогат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна. Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: