Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с домашно пестоПриготвя се свинският джолан, като се намазва със сол, черен и червен пипер и зелени подправки по желание....
Свински джолан в йенска тенджераПеченото свинско се поднася обезкостено, гарнирано със зеленчуците.
Свинският джолан в йенска тенджера е много вкусен....
2
Богат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Свински джолан с портокалов сок
След това избирам средна правоъгълна тавичка, поставям джолана (без кожа) - за предпочитане цял с кост....
Свински джолан с картофен чипс
Свинският джолан се сервира заедно с картофения чипс и резенчета от лайма....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: