Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Преди сервиране нарежете печеното свинско.
Свинският джолан с кисело зеле е готов....

Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....

Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан.
Бон Апети!...

Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....

Приготвя се свинският джолан, като се намазва със сол, черен и червен пипер и зелени подправки по желание....

След това избирам средна правоъгълна тавичка, поставям джолана (без кожа) - за предпочитане цял с кост....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: