Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Джолан без Кост
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Много сочен и вкусен джолан с картофки и топено сирене....

Разбъркайте и в получената марина поставете парчето с ребърцата така, както е цяло, без да го разрязвате на парчета....

Върху тях поставяме свински гърди без кост и отново останалите зеленчуци....

Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно.
Смесвате соев сос и зехтин...

Бутчетата се обезкостяват, като внимателно се изважда кокалът, без да се разкъса месото, и се овкусяват с подправката за пиле, соев сос, сол и се...

Обезкостете свинския джолан и нарежете или накъсайте на ивици. Подредете месото върху соса и поръсете със ситно накълцан зелен лук....

Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка: