Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Врат без Кост
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Разбъркайте и в получената марина поставете парчето с ребърцата така, както е цяло, без да го разрязвате на парчета....

Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно.
Смесвате соев сос и зехтин...

Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути....

Върху тях поставяме свински гърди без кост и отново останалите зеленчуци....

2

2

1

Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен.
Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: