Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински вратШпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Печен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Свински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки....
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.
Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински врат с глазураОстаналите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа....
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: