Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Врат без Кост

Свински Врат без Кост

Разгледай всички 24 подбрани съвети за свински врат без кост в Gotvach.bg.
Шпикован свински вратШпикован свински вратВкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа....
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Свински врат на скараСвински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
2
Ястието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат. Бавно печеният свински врат е готов....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: