Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнен Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен Свински Врат

Пълнен Свински Врат

Разгледай всички 24 авторски предложения за пълнен свински врат в Gotvach.bg.
Пълнен свински вратПълнен свински вратИзпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност. Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор....
Свински вратСвински врат
5
Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрило
Свинският врат ветрило е готов....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Месото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
Шпикован свински вратШпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Печен свински вратПечен свински врат
5
Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат на скараСвински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: