Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнен Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен Свински Врат

Пълнен Свински Врат

Разгледай всички 24 авторски предложения за пълнен свински врат в Gotvach.bg.
Пълнен свински вратПълнен свински вратИзпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност. Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор....
Свински вратСвински врат
5
Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрило
Свинският врат ветрило е готов....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Месото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
Шпикован свински вратШпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Печен свински вратПечен свински врат
3
Поднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
1
Ястието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат. Бавно печеният свински врат е готов....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Пасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско. Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Печен обезкостен свински вратПечен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: