Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен Свински Врат

Пълнен Свински Врат

Разгледай всички 24 авторски предложения за пълнен свински врат в Gotvach.bg.
Свински врат с глазураСвински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Вратът се поставя в нея и се натрива с тази смес....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Пълнен свински далакПълнен свински далак
Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава. Ако има останала плънка, се разпределя около далаците....
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурна
1
При сервиране полейте печеното свинско със соса. Печеният свински врат на фурна е готов....
Свински врат със спаначен сосСвински врат със спаначен сос
Сосът става чудесен, заслужава си да опитате и си пасва чудесно със свински врат със спаначен сос!...
Пиян свински врат на фурнаПиян свински врат на фурна
1
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....
Варена Шунка от Свински ВратВарена Шунка от Свински Врат
След 2 часа парчето свинско се поставя в студена вода. След като се охлади, се подсушава добре и прибира в хладилника....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: