Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Врат в ГювечПарчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки.
Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът...
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.
Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Свински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
2
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
1
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява.
Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Пълнен свински далак
Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава.
Ако има останала плънка, се разпределя около далаците....
Печен свински врат на фурнаПри сервиране полейте печеното свинско със соса.
Печеният свински врат на фурна е готов....
1
Домашна пастърма от свински врат
Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....
Свински врат със спаначен сос
Сосът става чудесен, заслужава си да опитате и си пасва чудесно със свински врат със спаначен сос!...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: