Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен Свински Врат

Пълнен Свински Врат

Разгледай всички 24 авторски предложения за пълнен свински врат в Gotvach.bg.
Свински Врат в ГювечСвински Врат в ГювечПарчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът...
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински врат на скараСвински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Пълнен свински далакПълнен свински далак
Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава. Ако има останала плънка, се разпределя около далаците....
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурна
1
При сервиране полейте печеното свинско със соса. Печеният свински врат на фурна е готов....
Домашна пастърма от свински вратДомашна пастърма от свински врат
Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....
Марината за Печен Свински ВратМарината за Печен Свински Врат
Маринатата за Печен Свински Врат е готова....
Свински врат със спаначен сосСвински врат със спаначен сос
Сосът става чудесен, заслужава си да опитате и си пасва чудесно със свински врат със спаначен сос!...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: