Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Врат по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат по бохемскиПасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско.
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Свински врат с гъст ловджийски сосОбелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
4
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Свински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: