Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазиран Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

1

Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен.
Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....

5

Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....

Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....

След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: