Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

1

Нарежете месото на пържоли около 2 см широки, след което ги нарежете на половина или разделете на три, ако са много големи. Поръсете ги с черен пипер...

Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете.
В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях...

Направете маринатата за месото като в блендер или чопър сложите зехтина, сока на лимона, сол, черен и червен пипер, нарязаната червена чушка, кимион...

1

Свинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....

Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса Уорчестър, горчицата, лимоновия сок и подправките....

4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: