Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
2
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
1
Свински врат в зелев лист
Нарежете месото на пържоли около 2 см широки, след което ги нарежете на половина или разделете на три, ако са много големи. Поръсете ги с черен пипер...
Печен Свински Врат с Картофи
Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете.
В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях...
Свински врат с разни зеленчуци
Направете маринатата за месото като в блендер или чопър сложите зехтина, сока на лимона, сол, черен и червен пипер, нарязаната червена чушка, кимион...
Свински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Ветрило от свински врат с Гауда
Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: