Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Врат на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Врат на Скара

Свински Врат на Скара

Открий всички 12 авторски предложения за свински врат на скара в Gotvach.bg.
Свински врат на скараСвински врат на скараПечем на загрята предварително скара до готовност. Поднасяме с червено вино!...
Свински вратСвински врат
5
Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Шпикован свински вратШпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Месото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрило
Свинският врат ветрило е готов....
Пълнен свински вратПълнен свински врат
2
Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче....
Печен свински вратПечен свински врат
3
Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: