Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле със Зеле на Фурна

Пиле със Зеле на Фурна

Разгледай всички 24 авторски предложения относно пиле със зеле на фурна в Gotvach.bg.
Пиле с брюкселско зелеПиле с брюкселско зелеСлед това прибавете парчетата пилешко филе. Пържете още 5 минути....
Пиле с цветно зелеПиле с цветно зеле
Измиваме и нарязваме пилето на порции. Изпържваме го в сгорещеното олио и го изваждаме в чиния....
Вкусно пиле със зелеВкусно пиле със зеле
1
Сложете гювеча във фурната и загрейте на 200 градуса, оставете на тази температура около половин час, докато заври, щом заври намалете градусите на...
Кисело зеле с домашно пиле на фурнаКисело зеле с домашно пиле на фурна
Пече се около 50 минути или в зависимост от мощността на фурната. Киселото зеле с домашно пиле на фурна е готово....
Пълнено пиле върху прясно зелеПълнено пиле върху прясно зеле
Полейте ястието с 2 черпака от бульона равномерно и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна....
Пълнено Пиле с Прясно ЗелеПълнено Пиле с Прясно Зеле
1
Пилето се изважда от тавата, слага се зелето и се връща отново. Печете пълненото пиле във фурната още 40 – 50 мин....
Пиле със зеле и празПиле със зеле и праз
1
Пилето със зеле и праз е готово....
Зимно пиле с кисело зелеЗимно пиле с кисело зеле
След като всичко е готово сложете пилето в средата, покрийте с фолио и печете в умерена фурна за около 3 часа....
Кисело зеле с домашно пилеКисело зеле с домашно пиле
Готви се на умерен огън до готовност на месото и киселото зеле да омекне. Много вкусна пиле със зеле....
Салата с пиле и зелеСалата с пиле и зеле
Покрийте пилето със студена вода, овкусете със сол и черен пипер. Когато водата закъкри, намалете температурата и варете до готовност....
Супа от пиле със зелеСупа от пиле със зеле
Сварявате пилето в подсолена вода заедно с нарязаните моркови и зеле....
Печено пиле с кисело зелеПечено пиле с кисело зеле
1
Оставете отново във фурната на 180градуса още 20 минути до златисто-кафяв загар на месото....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: