Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле със Зелен лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Една бърза и много вкусна вечеря, пиле фрикасе със зелен лук и магданоз....

Наситнете стария и зеления лук. Чушката нарежете на ивички.
Овкусете с подправки.
В чиния сипете олиото и всички подправки....

Загряваме фурната на 200 градуса и печем хляба със зелен лук до готовност - около 30-40 минути...

Подправете с нарязания на ситно зелен лук. Измийте и нарежете магданоза.
Добавете сода бикарбонат. Овкусете със сол, добавете и подправките....

Почистваме, измиваме и нарязваме на колелца зеления лук заедно с перата. Кромид лука нарязваме на ситно....

Почистете лука, измийте го добре и го нарежете. Задушава се до омекване в олиото, прибавете доматите, разбъркайте и изсипете в тавичка....

Зеленият лук се запържва в маслото. Зеленчуковият бульон се стопля с прясното мляко в отделни тенджери....

Намажете я с олиото и поръсете със ситно нарязаната зелена част на лука. Завийте на руло и го нарежете на 6 части....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: