Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко с Лапад и Зелен лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко с Лапад и Зелен лукНарязва се и смесваме с нарязан пресен зелен лук, магданоз и китка пресен джоджен....
Агнешко с лапад
След малко преместете агнешкото с лапад в тава, прибавете джоджена и го запечете, докато водата леко се изпари....
Готвено агнешко с лападПреди лападът да е бланширан, пресните листа са приблизително 500-600 грама.
Измиваме агнешкото месо, заливаме с вода и кипваме....
2
Великденско агнешко с лапад
Лападът се нарязва и се задушава на слаб огън в останалото масло. Добавя се оризът и 3 чаши вода.
Посолява се....
Агнешко с лапад в плик
Така маринованото агнешко заравяме в нарязания зелен лук, лапад и гьозум, покриваме с фолио и прибираме в хладилника за 24 часа, но ако нямаме възможност...
Агнешко с лапад и картофи
В дълбока тенджера поставяме лапада, нарязаните картофи, ориза и агнешкото месо отгоре....
Агнешко с лапад в гювеч
Преди да извадим гювеча, махаме капака и запичаме агнешко с лапад в гювеч....
Печено агнешко със зелен лукАгнешкото е готово когато започне да се отделя от кокала лесно.
Сервира се със зелена салата или друга по избор....
4
Задушено агнешко бутче със зелен лук
Отделно приготвяме смес от оцета, дафиновия лист, черния и червения пипер, наситнените магданоз, зелен лук, чесън, солта и водата....
Печено агнешко с лапад по арабски
Печете агнешкото на 200 градуса около 90 минути, а малко преди да е готово махнете фолиото.
Печеното агнешко с лапад по арабски е готово....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: