Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете лука и чесъна на дребно. Изчистете и измийте киселеца и лапада. Нарежете го и го бланширайте за една минута....

Сервирайте и се насладете на вкусният и ароматен пролетен ориз с агнешко и лапад....

Когато водата в тава се изпари и месото започне да се запича, се добавя нарязания на колелца лук и се разбърква добре....

От червения пипер, брашното, чубрицата и водата приготвяме марината, в която потапяме парчетата агнешко месо и ги подреждаме в тава....

1

Оставя се на слаб огън до пълна готовност на задушеното агнешко.
Агнешкото с пресен чесън и зелен лук е готово....

Добавяме свареното агнешко месо и наливаме от бульона.
Готвим агнешкото с лапад до готовност на ориза....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: