Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баница с Лапад и Зелен лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Взимам 1 кора, нанасям от разтопеното масло, покривам с втора кора, слагам от плънката с ориз и коприва (аз слагам и пресен лук тук)....

1

Нарязва се и смесваме с нарязан пресен зелен лук, магданоз и китка пресен джоджен....

2

Запържвам ситно нарязания праз и лапад, добавям малко сол, джоджен и червен пипер. Свалям от кутлона, чукам яйцето и разбърквам....

Добавяме охладения лапад и киселото мляко със содата, разбита в него.
Разбъркваме всичко добре до еднородна смес....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: