Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Супа от Дреболии

Пилешка Супа от Дреболии

Прегледай всички 23 авторски предложения за пилешка супа от дреболии в Gotvach.bg.
Пилешки дреболии с кисели краставичкиПилешки дреболии с кисели краставичкиПилешките дреболии с кисели краставички са чудни!...
Плънка с дреболии и оризПлънка с дреболии и ориз
Ситно нарязаният лук се запържва в олио заедно с ориза, ситно нарязания черен дроб и стафидите. Посолява се и се подправя на вкус с черен и червен...
Агнешки дреболии с бяло виноАгнешки дреболии с бяло вино
Дреболиите се измиват и нарязват на малки парчета. Лукът се нарязва на дребно и заедно с дреболиите се запържва в маслото....
Пилешки дреболии по селскиПилешки дреболии по селски
Тези пилешки дреболии по селски можете да поднесете като основно ястие с хубав домашен хляб и салата или като мезе за бира или вино....
Агнешки дреболии по селскиАгнешки дреболии по селски
Ако е останало само на мазнина, слагаме от бульона, в който са варени дреболиите....
Агнешки дреболии по касапскиАгнешки дреболии по касапски
Можем да поднесем агнешките дреболии с гарнитура сезонна салата или картофено пюре....
Пилешка супаПилешка супа
12
Оставяме пилешката супа 5 мин. да поври и добавяме ситно нарязания магданоз! Да ви е сладко!...
Ориз с агнешки дреболии в тенджераОриз с агнешки дреболии в тенджера
През това време дреболиите си се досваряват. Изваждам ги и ги нарязвам на парченца. Обелвам и нарязвам на много ситно морковите и лука....
Агнешки дреболии с булгур и лападАгнешки дреболии с булгур и лапад
Добавете булгура и нарязаните агнешки дреболии при тях и за кратко запържете....
Омлет с дреболии и стар хлябОмлет с дреболии и стар хляб
Яйцата с дреболии и хляб са много вкусни....
Агнешки Дреболии с Ориз на ФурнаАгнешки Дреболии с Ориз на Фурна
Агнешките Дреболии с Ориз на Фурна са готови....
Плато от дреболии и пълнени яйцаПлато от дреболии и пълнени яйца
Подредете в дълбока чиния пилешките дреболии, яйцата, киселите краставички и маслините....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: