Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Фенер с Ориз и Зеленчуци

Пилешки Фенер с Ориз и Зеленчуци

Прегледай всички 22 избрани предложения относно пилешки фенер с ориз и зеленчуци в Gotvach.bg.
Пилешки плешки с оризПилешки плешки с оризПилешките плешки се измиват и се сваряват в тенджерка с вода. Слагаме във водата щипка сол....
Ориз с пилешки воденичкиОриз с пилешки воденички
Воденичките се почистват добре и се слагат в дълбока купа. Заливат се с подсолена вода и се оставят 1- 2 часа да киснат и да се пуснат кръвта. Оризът...
Пилешки бутчета с оризПилешки бутчета с ориз
3
В тава се прехвърля запърженият ориз, разпределя се равномерно, отгоре се слага месото, долива се прецеденият бульон....
Пилешки гърди с оризПилешки гърди с ориз
В тавата се омесват пилешките гърди и запърженият ориз, чубрицата, добавят се бульонът и вряла вода /общо 3 купи/ и се пече на предварително загрята...
Пилешки воденички с оризПилешки воденички с ориз
Оризът и зеленчуците се изсипват в подходяща тава, а върху тях и пилешките воденички....
Пилешки сърца с оризПилешки сърца с ориз
2
Прекрасен ориз на фурна със пилешки сърчица!...
Пилешки късчета с оризПилешки късчета с ориз
Предварително свареното пилешко месо нарязваме на тънки ивички, лукът и чушката почистваме и нарязваме на кубчета....
Пилешки фенери с оризПилешки фенери с ориз
Поднесете порция ориз със запържените пилешки късчета....
Бистра супа с пилешки фенер и пащърнакБистра супа с пилешки фенер и пащърнак
Измиваме пилешкия фенер и го сваряваме в 2 литра вода. Изваждаме го и почистваме месото от костите....
Супа от пилешки фенер с варена застройкаСупа от пилешки фенер с варена застройка
Супата от пилешки фенер с варена застройка се сервира се гореща с резен лимон и препечена филийка....
Пилешки късчета с гъбен сос и ориз със зеленчуциПилешки късчета с гъбен сос и ориз със зеленчуци
Сервирайте ястието с гарнитурата от ориз и зеленчуци....
Студентски пилешки бутчета с оризСтудентски пилешки бутчета с ориз
Върнете студентските пилешки бутчета с ориз в изключената, но топла фурна за 5 минути, но не оставяйте тавата вътре, защото оризът ще изсъхне....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: