Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Фенер с Ориз и Зеленчуци

Пилешки Фенер с Ориз и Зеленчуци

Прегледай всички 22 избрани предложения относно пилешки фенер с ориз и зеленчуци в Gotvach.bg.
Пилешки фенери с оризПилешки фенери с оризПоднесете порция ориз със запържените пилешки късчета. По подобен начин можете да направите и свинско с ориз или ориз с тиквички....
Пилешки късчета с оризПилешки късчета с ориз
Прибавяме подправките и оризът. Всичко пържим 5 мин. при непрекъснато бъркане....
Пилешки воденички с оризПилешки воденички с ориз
Оризът и зеленчуците се изсипват в подходяща тава, а върху тях и пилешките воденички....
Пилешки боздуганчета с оризПилешки боздуганчета с ориз
Слагаме ориза в тава и отгоре нареждаме пилешки боздуганчета. Слагаме ориза във фурна до запичане. Пилешките боздуганчета с ориз са готови....
Ориз с пилешки воденичкиОриз с пилешки воденички
Оризът се измива и се изсипва в тава. Залива се с 5 ч. ч. вода....
Пилешки плешки с оризПилешки плешки с ориз
Пилешките плешки се измиват и се сваряват в тенджерка с вода. Слагаме във водата щипка сол....
Пилешки бутчета с оризПилешки бутчета с ориз
3
Ако обичаш пиле с ориз, опитай и класическото пиле с ориз или този славянски гювеч с пилешко....
Пилешки сърца с оризПилешки сърца с ориз
2
Сложете да се пече в умерено загряна фурна, докато оризът уври добре. Прекрасен ориз на фурна със пилешки сърчица!...
Бистра супа с пилешки фенер и пащърнакБистра супа с пилешки фенер и пащърнак
Измиваме пилешкия фенер и го сваряваме в 2 литра вода. Изваждаме го и почистваме месото от костите....
Супа от пилешки фенер с варена застройкаСупа от пилешки фенер с варена застройка
Супата от пилешки фенер с варена застройка се сервира се гореща с резен лимон и препечена филийка....
Пилешки късчета с гъбен сос и ориз със зеленчуциПилешки късчета с гъбен сос и ориз със зеленчуци
Сервирайте ястието с гарнитурата от ориз и зеленчуци....
Студентски пилешки бутчета с оризСтудентски пилешки бутчета с ориз
Върнете студентските пилешки бутчета с ориз в изключената, но топла фурна за 5 минути, но не оставяйте тавата вътре, защото оризът ще изсъхне....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: