Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Бут на Фурна

Свински Бут на Фурна

Открий всички 24 авторски предложения за свински бут на фурна в Gotvach.bg.
Агнешки бут, печен в пликАгнешки бут, печен в пликЗавързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....
Бавно печен свински бут с ароматни подправкиБавно печен свински бут с ароматни подправки
Бавно печеният свински бут с ароматни подправки се слага във фурна на 150 градуса 3 часа....
Агнешки бут, печен на решеткаАгнешки бут, печен на решетка
Печем около два часа докато месото се задуши хубаво....
Бавно печен свински бут със сос от трюфелБавно печен свински бут със сос от трюфел
Печеното свинско се нарязва на филета и се поднася със сос. Да ви е сладко! Бавно печеният свински бут със сос от трюфел е готов....
Печен овчи бутПечен овчи бут
Поставяме го във фурната и печем за около час-час и половина. Когато е готово, вадим заливаме с марината и го нарязваме....
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Тортила със свински бутТортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
Свински Бут на СкараСвински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Марината за Свински бутМарината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
Добавете 1 ч.ч. вода, завийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна. Времето за печене е около 2 часа....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
51
41
33
22
10
Дай твоята оценка: