Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки бут, печен в пликЗавързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....
Бавно печен свински бут с ароматни подправки
Бавно печеният свински бут с ароматни подправки се слага във фурна на 150 градуса 3 часа....
Бавно печен свински бут със сос от трюфел
Печеното свинско се нарязва на филета и се поднася със сос. Да ви е сладко!
Бавно печеният свински бут със сос от трюфел е готов....
Печен овчи бут
Поставяме го във фурната и печем за около час-час и половина.
Когато е готово, вадим заливаме с марината и го нарязваме....
Свински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Тортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут.
Бон Апети!...
Гювеч със свински бутСлед това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
1
Свински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се.
Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Задушен шпикован свински бут
Добавете 1 ч.ч. вода, завийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Времето за печене е около 2 часа....
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 7
51
41
33
22
10
Дай твоята оценка: