Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Бут на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Бут на Скара

Свински Бут на Скара

Прегледай всички 12 авторски предложения за свински бут на скара в Gotvach.bg.
Свински Бут на СкараСвински Бут на СкараПрестояват минимум час и се пекат на умерена скара....
Пържола от бут на скара - XLПържола от бут на скара - XL
2
След това печем на сгорещена и намазана с мазнина скара, като обръщаме 2 пъти, за да се образува решетка от ребрата на скарата....
Печен свински бутПечен свински бут
2
Загрейте фурната на 220 градуса. На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и черен...
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
Тортила със свински бутТортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Марината за Свински бутМарината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Свински бут на фурнаСвински бут на фурна
1
Към този свински бут на фурна може да сервирате разкошно картофено пюре....
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци. Задушеният шпикован свински бут е готов....
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински уши на скара с лукСвински уши на скара с лук
Изпечете ги на скара, а вече изпечените уши се прехвърлят в тенджера с капак. Добавете към тях лук, нарязан на полумесеци....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: