Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Бут на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Бут на Скара

Свински Бут на Скара

Прегледай всички 12 авторски предложения за свински бут на скара в Gotvach.bg.
Свински Бут на СкараСвински Бут на СкараПрестояват минимум час и се пекат на умерена скара....
Пържола от бут на скара - XLПържола от бут на скара - XL
2
След това печем на сгорещена и намазана с мазнина скара, като обръщаме 2 пъти, за да се образува решетка от ребрата на скарата....
Печен свински бутПечен свински бут
2
Загрейте фурната на 220 градуса. На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и черен...
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
Тортила със свински бутТортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци. Задушеният шпикован свински бут е готов....
Марината за Свински бутМарината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
Свински бут на фурнаСвински бут на фурна
1
Към този свински бут на фурна може да сервирате разкошно картофено пюре....
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински уши на скара с лукСвински уши на скара с лук
Изпечете ги на скара, а вече изпечените уши се прехвърлят в тенджера с капак. Добавете към тях лук, нарязан на полумесеци....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: