Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Свински Бут

Печен Свински Бут

Прегледай всички 21 избрани предложения относно печен свински бут в Gotvach.bg.
Печен свински бутПечен свински бутПечете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Печен свински бут със сметанаПечен свински бут със сметана
Приготвеният свински бут се намазва със сол. Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....
Печен Свински Бут с КартофиПечен Свински Бут с Картофи
1
Загрява се олиото в тиган и се запържва месото от двете страни няколко минути, докато се зачерви. Слага се в тава, поръсва се със сол, черен пипер...
Печен Свински Бут с КожичкаПечен Свински Бут с Кожичка
Печем на 140 градуса около 2 часа....
Печен свински бут с мащеркаПечен свински бут с мащерка
Вземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско фолио....
Печен свински бут с медПечен свински бут с мед
1
Печеният свински бут с мед е готов....
Печен свински бут с оризПечен свински бут с ориз
Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко хоризонтални и вертикални леки разреза....
Бавно печен свински бут с ароматни подправкиБавно печен свински бут с ароматни подправки
Бавно печеният свински бут с ароматни подправки се слага във фурна на 150 градуса 3 часа....
Бавно печен свински бут със сос от трюфелБавно печен свински бут със сос от трюфел
Печеното свинско се нарязва на филета и се поднася със сос. Да ви е сладко! Бавно печеният свински бут със сос от трюфел е готов....
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: