Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Сърнешки Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Сърнешки Бут

Печен Сърнешки Бут

Разгледай всички 12 избрани предложения относно печен сърнешки бут в Gotvach.bg.
Сърнешки бут със зеленчуциСърнешки бут със зеленчуциМесото се натрива със сол, черен пипер и брашно. На силен огън се пържи в мас от двете страни. Изпърженото месо се изважда. В мазнината се слага...
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
Печен свински бутПечен свински бут
2
Печете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио....
Печен овчи бутПечен овчи бут
Поставяме го във фурната и печем за около час-час и половина. Когато е готово, вадим заливаме с марината и го нарязваме....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Сложете го в плик за печене и го оставете в хладилника за 3 часа....
Бавно печен агнешки бутБавно печен агнешки бут
Нека ви е вкусно с този бавно печен агнешки бут....
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло....
Печен свински бут с медПечен свински бут с мед
1
Покрива се с парченца масло и се пече в загрята на 240 градуса фурна....
Печен агнешки бут по ориенталскиПечен агнешки бут по ориенталски
Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете го с парченца масло и го печете отначало, покрит с фолио, после го махнете и оставете месото във фурната...
Печен бут от диво прасеПечен бут от диво прасе
3
Покрийте добре с алуминиево фолио и печете в силна фурна около 1 и 1/2 часа....
Печен агнешки бут в гювечПечен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и ако...
Печен свински бут със сметанаПечен свински бут със сметана
Намазва се бута и се пече във фурната до червеникав цвят. След това готовият печен бут се разпределя в порционни чинии....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: