Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Агнешки бут на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете го с парченца масло и го печете отначало, покрит с фолио, после го махнете и оставете месото във фурната...

Тавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....

Гювечът се захлупва и се слага в студена фурна, която тепърва се включва на 180 градуса....

Почистваме и измиваме агнешкото бутче.
В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре....

Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото, посолява се и се намазва с масло....

Печеният агнешки бут със зелен боб и пресни картофи е готов....

За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: