Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Пече Агнешки бут на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Пече Агнешки бут на Фурна

Как се Пече Агнешки бут на Фурна

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се пече агнешки бут на фурна в Gotvach.bg.
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Агнешки бут във фурнаАгнешки бут във фурна
Завива се с фолио и агнешко се пече на среден огън във фурна около 3-4 часа....
Агнешки бут на фурнаАгнешки бут на фурна
3
Агнешкият бут на фурна е готов....
Маринован агнешки бут с картофи на фурнаМаринован агнешки бут с картофи на фурна
2
Маринованият агнешки бут с картофи на фурна превръща всеки ден в празник....
Колко време се пече агнешко?Колко време се пече агнешко?
Най-вкусното агнешко печено се получава, когато агнешкото месо се пече на ниска температура (около 170 градуса) за по-продължително време, като това...
Пълнен агнешки бутПълнен агнешки бут
Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна....
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
Агнешки бут с бира и картофки на фурнаАгнешки бут с бира и картофки на фурна
Агнешкият бут се измива хубаво и се намазва със сол и черен пипер от всички страни. Картофите, морковите и гъбите се нарязват на колелца....
Агнешки бут на фурна със син домат и картофиАгнешки бут на фурна със син домат и картофи
Запичам, докато хване приятна коричка агнешкият бут на фурна със син домат и картофи....
Агнешки бут с картофиАгнешки бут с картофи
1
Долейте малко вода и върнете всичко да се пече без фолио до омекване на картофите....
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
Загрейте фурната до 200° С. Отново покрийте тавата с фолио. Печете около 1 ч. 30 мин. След това махнете фолиото и печете още 45 мин....
Агнешки Бут по ГръцкиАгнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: