Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки бут на Порции как се Приготвя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен агнешки бут
След като се позапече, се правят нарези по месото, посолява се и се намазва с масло....
Агнешки бут с картофиПо желание добавете пресен розмарин за допълнителен аромат на печеното агнешко.
Агнешкият бут с картофи е готов....
1
Агнешки бут във фурна
Агнешкият бут се изчиства и измива добре. Намазва се обилно с олио и сол /на вкус/....
Агнешки бут с подправки
Ястието може да се сервира с картофки, като в соса се след изваждане на месото се запичат картофките....
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....
Печен агнешки бут по ориенталски
Нарежете печеното агнешко на тънки филийки, залейте ги със соса от печенето и сервирайте.
Печеният агнешки бут по ориенталски е готов....
Печен агнешки бут в гювеч
Гювечът се захлупва и се слага в студена фурна, която тепърва се включва на 180 градуса....
Агнешки бут, печен на решетка
Този начин на приготвяне е за тези, които искат да си спестят някоя калория от този тип високо-мазнинно месо. Все още запазва добрият си вкус....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: