Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шпикован Агнешки Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпикован Агнешки Бут

Шпикован Агнешки Бут

Открий всички 12 подбрани съвети за шпикован агнешки бут в Gotvach.bg.
Шпиковано агнешко бутчеШпиковано агнешко бутчеМесото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и зърна...
Шпиковано агнешко бутче с чесън и билкиШпиковано агнешко бутче с чесън и билки
Шпикованото агнешко бутче с чесън и билки е готово....
Шпиковано агнешко бутче със салвия и чесънШпиковано агнешко бутче със салвия и чесън
Шпикованото агнешко бутче със салвия и чесън е много вкусно....
Агнешко бутче с маринатаАгнешко бутче с марината
Агнешкото бутче с марината е готово....
Агнешко бутче с картофиАгнешко бутче с картофи
Покрийте тавата с фолио и сложете агнешко бутче с картофи да се пече на 180-200 градуса около 2 - 2.30 часа....
Агнешко бутче с билкиАгнешко бутче с билки
Накрая се маха алуминиевото фолио и печеното агнешко бутче се допича на горен реотан да хване коричка....
Агнешко Бутче с МаслиниАгнешко Бутче с Маслини
Агнешкия бут печем на намалена фурната до 180°C и печете още 1 час и 15 минути....
Агнешко бутче с ментаАгнешко бутче с мента
Месото се надупчва с остър нож и в дупките се слагат листата мента. Намазва се с олиото и се наръсва със солта и смлените три вида пипер....
Агнешко бутче в кораАгнешко бутче в кора
Изпеченото бутче се покрива с месото на наденицата и се увива в разточеното бутертесто. Краищата му се залепват с вода....
Агнешко бутче с бадемиАгнешко бутче с бадеми
Смесват се счуканият чесън, розмаринът, бадемите, настърганата кора на лимона, чубрицата, черният пипер и зехтинът. В тази смес се овалва месото и...
Агнешко бутче с джодженАгнешко бутче с джоджен
Преди да го поставим във фурната, слагаме върху бутчето парченца масло и наливаме отстрани водата в тавата....
Пълнено агнешко бутче с каймаПълнено агнешко бутче с кайма
Бутчето се разрязва и се изважда коста....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: