Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки бут за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен агнешки бутМалко преди да стане готово печено агнешко, се маха фолиото и се допича.
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
Пълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката.
Бутчето се поставя...
Агнешки бут с картофиПо желание добавете пресен розмарин за допълнителен аромат на печеното агнешко.
Агнешкият бут с картофи е готов....
1
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....
Агнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава.
Смесете бадемите, лука, чесъна,...
Печен агнешки бут по ориенталски
Нарежете печеното агнешко на тънки филийки, залейте ги със соса от печенето и сервирайте.
Печеният агнешки бут по ориенталски е готов....
Печен агнешки бут по Арабски
Тавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....
Агнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче.
В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре.
Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме в...
Печен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и ако...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: