Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Печено за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Печено за Великден

Агнешко Печено за Великден

Открий всички 24 подбрани съвети за агнешко печено за великден в Gotvach.bg.
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за ВеликденСложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
Крехкото агнешко печено за Великден е готово....
Печено ароматно агнешко бутчеПечено ароматно агнешко бутче
2
Подгответе агнешкото бутче за печене. Сложете го в подходяща тава за печене и овкусете със сол. Разтопете леко маслото....
Бавно печено агнешко бутчеБавно печено агнешко бутче
Бавно печеното агнешко бутче е изключително сочно, крехко и вкусно. Това печено агнешко бутче поднесете със свежа салата....
Печено агнешко задно бутчеПечено агнешко задно бутче
Да ви е сладко с това печено агнешко задно бутче....
Печено агнешко бутче на фурнаПечено агнешко бутче на фурна
1
С тази смес намажете изцяло агнешкото бутче от всички страни....
Печено агнешко бутче с медПечено агнешко бутче с мед
1
Сложете почистеното агнешко бутче в намазнена тава и го посолете....
Печено агнешко бутче с плънкаПечено агнешко бутче с плънка
Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол. Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....
Печено агнешко бутче с розмаринПечено агнешко бутче с розмарин
Намажете агнешкото бутче, покрийте го и го оставете в хладилник за 1 нощ. Загрейте фурната на 230 градуса....
Печено агнешко бутче с картофиПечено агнешко бутче с картофи
Печенето продължава още 60 минути на 180 градуса. От време на време месото се залива със соса....
Печено агнешко бутче с кашкавалПечено агнешко бутче с кашкавал
Налива се малко вода и се пече в умерена фурна. Ако има нужда, се долива още вода. Когато месото е готово, се наръсва с настъргания кашкавал....
Печено агнешко бутче с дреболииПечено агнешко бутче с дреболии
Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: