Gotvach.bg»Избрани Колекции»Изпитано Агнешко Печено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Изпитано Агнешко Печено

Изпитано Агнешко Печено

Разгледай всички 33 авторски предложения относно изпитано агнешко печено в Gotvach.bg.
Агнешко печено с джодженАгнешко печено с джодженПъхнете всичко в умерено загрята фурна за 2 часа или до готовност на печеното агнешко. Агнешкото печено с джоджен много вкусно....
Агнешко печено в пликАгнешко печено в плик
1
Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете....
Агнешко печено с доматиАгнешко печено с домати
Котлетите се слагат в тава за печене, заедно с доматите, зехтина, подправките и лимоновия сок. Пече се непокрито около 1 ч. 30 мин....
Агнешко печено с меракАгнешко печено с мерак
2
Вземете парче агнешко месо /около 3 килограма с кости/, за предпочитане е агнешката плешка, защото е по-крехка....
Печено агнешко на фурнаПечено агнешко на фурна
Печеното агнешко на фурна е готово....
Агнешко печено във фурнаАгнешко печено във фурна
11
Пече във фурна на на 200 градуса....
Агнешко печено по тракийскиАгнешко печено по тракийски
Ако ви остане месо от печеното агнешко по тракийски, може да го превърнете в агнешка курбан чорба....
Агнешко Печено по ИталианскиАгнешко Печено по Италиански
Слага се в тавичка и се залива с виното да се пече за 90 мин....
Агнешко печено по банскиАгнешко печено по бански
Месото се реже на едро и се пържи в олиото. Добавят се морковите, нарязани на кубчета. Добавя се запърженото предварително брашно и доматеното пюре...
Агнешко печено по френскиАгнешко печено по френски
Обикновено Агнешкото печено по френски се поднася с доматен сос....
Агнешко печено с картофи и бира на фурнаАгнешко печено с картофи и бира на фурна
Слага се в незагрята фурна и се пече отначало на 220 градуса.След около половин час температурата се намалява на 180 градуса....
Агнешко печено с дроб сармаАгнешко печено с дроб сарма
Наливаме вода и запичаме агнешкото до готовност. Агнешкото печено с дроб сарма е готово....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: