Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Печено Агнешко Бутче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печенето продължава още 60 минути на 180 градуса.
От време на време месото се залива със соса....

Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол.
Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....

Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....

Налива се малко вода и се пече в умерена фурна. Ако има нужда, се долива още вода. Когато месото е готово, се наръсва с настъргания кашкавал....

Измиваме бутчето добре, подсушаваме го и го посоляваме. След това го намазваме с маслото и го поръсваме с черен пипер....

Прехвърлете соса в сосиера и го поднесете с изпеченото агнешко бутче с картофи....

Добре измийте и почистете агнешкия бут и го накиснете в марината, приготвена от равни части вода, оцет и бяло вино....

За това апетитно печено агнешко най-напред измиваме добре агнешкия бут.
Подсушете месото с кухненска хартия....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: