Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Намазва се агнешкото бутче от всички страни и поставяме в широката тава от печката....

И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията.
А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....

Печеното агнешко бутче с вино и свежи подправки е готово, когато месото се отделя лесно от костта.
Добър апетит!...

Печете агнешкото за 40 минути на 220 градуса, после се намалява на 170 градуса за два часа.
Добър апетит!...

След като изтекат трите часа, фолиото се маха и печеното агнешко бутче на фурна се оставя във фурната за още 30 минути или докато агнешкото получи...

Бавно печеното агнешко бутче е изключително сочно, крехко и вкусно.
Това печено агнешко бутче поднесете със свежа салата....

1

2

Докато печем агнешкото бутче, от време на време обливаме месото със соса от всички страни.
Агнешкото бутче печено по турски е готово....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: