Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Агнешко Бутче с Картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Овкусяваме картофите със сол и черен пипер.
Агнешкото месо се поставя в голяма тава с картофите, ориза и гъбите....

Намазва се агнешкото бутче от всички страни и поставяме в широката тава от печката....

Около час преди да извадите агнешкото добавете в тавата и пресните картофи - цели, добре измити без да се белят....

Готовото печено агнешко покрийте за 10 минутки преди да поднесете на вашата трапеза.
Агнешкото бутче с картофи и маслини е много вкусно!...

Покрийте тавата с фолио и сложете агнешко бутче с картофи да се пече на 180-200 градуса около 2 - 2.30 часа....

Бавно печеното агнешко бутче е изключително сочно, крехко и вкусно.
Това печено агнешко бутче поднесете със свежа салата....

Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....

Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....

Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол.
Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....

Намажете агнешкото бутче, покрийте го и го оставете в хладилник за 1 нощ.
Загрейте фурната на 230 градуса....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
53
42
31
24
10
Дай твоята оценка: