Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Намажете агнешкото бутче, покрийте го и го оставете в хладилник за 1 нощ.
Загрейте фурната на 230 градуса....

2

След това подреждам картофите, поръсвам с подправката за картофи. Завършвам със спанака и зеления лук. Наръсвам с малко сол....

Прехвърлете соса в сосиера и го поднесете с изпеченото агнешко бутче с картофи....

И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията.
А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....

Измиваме бутчето добре, подсушаваме го и го посоляваме. След това го намазваме с маслото и го поръсваме с черен пипер....

Докато печем агнешкото бутче, от време на време обливаме месото със соса от всички страни.
Агнешкото бутче печено по турски е готово....

Поднесете агнешкото бутче с джоджен и чубрица със зелена салата и гарнитура от картофи....

Това печено бутче с печурки е оригинална и много вкусна рецепта за Великден....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
53
42
31
24
10
Дай твоята оценка: