Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Агнешко за Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Традиционно на Великден на празничната трапеза присъства агнешкото. Вижте няколко идеи за вкусно агнешко печено....

Козунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....

Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....

Крехкото агнешко печено за Великден е готово.
Вижте също как да си изпечете агнешка плешка или вкусно агнешко бутче с бира....

Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама.
Овкусете месото със сол и черен пипер.
Затоплете четири супени лъжици зехтин...

2

Ще се опитаме да отговорим на въпроса защо на Великден се хапва агнешко месо....

Килограм агнешко се търгува за 14 лв. килограма. Очаква се месото да запази стойностите си в търговската мрежа в седмицата преди Великден....

Ето как стъпка по стъпка как да изберем месото, как да го овкусим, как да го приготвим – и как да го поднесем по начин, който ще впечатли всеки гост...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: