Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Приготвим за Трапезата на Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Приготвим за Трапезата на Великден

Какво да Приготвим за Трапезата на Великден

Разгледай всички 55 авторски предложения за какво да приготвим за трапезата на великден в Gotvach.bg.
Трапезата на ВеликденТрапезата на ВеликденИменно оттам произлиза и традицията християните да си подаряват боядисани в червен цвят яйца на Великден....
Какво се слага на трапезата за Великден?Какво се слага на трапезата за Великден?
На първо място едно от нещата, които се слагат на трапезата за Великден, това са яйцата, но не какви да е, а боядисани ....
Как да украсим трапезата за ВеликденКак да украсим трапезата за Великден
Най-важният празник за православната църква е Великден....
Каква трябва да е трапезата за ВеликденКаква трябва да е трапезата за Великден
2
Традициите повеляват на трапезата да присъстват боядисани яйца и козунак, но да видим какво още трябва да сложим на празничната маса....
Яйца за ВеликденЯйца за Великден
1
Вземете дълго парче памук - толкова, че да може от всички страни да се покрие добре яйцето....
Курабийки за ВеликденКурабийки за Великден
4
Трябва да се получи гладко, меко и нелепнещо тесто....
Сладки за ВеликденСладки за Великден
Сладките за Великден се пекат доста бързо и трябва да внимавате да не ги прегорите....
Кекс за ВеликденКекс за Великден
Сложете кекса за Великден да се изпече в предварително загряна на 170 градуса фурна за около 1 час или малко по-малко....
Погача за ВеликденПогача за Великден
Поставяме празничната пита да се пече в предварително загрята фурна. Поднасяме погачата за Великден, докато е още топла....
Курабии Весел ВеликденКурабии Весел Великден
Курабиите Весел Великден са готови....
Меденки за ВеликденМеденки за Великден
Готовото медено тесто се разточва на тънка кора и от него, чрез формички за сладки се изрязват зайчета, яйца, патенца и други подходящи форми за Великден...
Празнична питка ВеликденПразнична питка Великден
Омесеното тесто се оставя на топло и покрито да отпочине за 20-30 минути. След това се оформя питата....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: